Diskuse
O jídle
Děkujeme za pochopení.
Tangua
Přestaňte s tím -
vše, co jste vyjmenovala je pro mne také pochoutka a nyní se mi jen sbíhají sliny a trpím. Připadá mi to jako gastronomická pornografie.
govi
Hmmm
Nejlepší je stejně pečené vepř. koleno s plzeňským pívem . A k tomu chleba,hořtice,beraní rohy,křen .... PS. zdravím z Brna !
janiiiv
Oběd
Můj dnešní oběd? Co Tesco a Billa daly a studentské ruce uvařily. Bramborový knedlík, cibulka, slaninka a kus uzenýho. V ledničce čeká část na večeři a zbytek nezpracovanýho kusu uzenýho spolu s brokolicí na zítra :-) Honila mě mlsná ;-)
Witty1
Boze tak nektery
ty kombinace sou teda vrazedny,to bych nepozrelAle predpokladam ze kazdy ma z detstvi ruzne navyky.Ja sem masovej a vydrzelo mi to doted.Prvni pizzu jsem mel v 19 letech
meduzka555
já měla
bramborový knedlíky s povidlovou omáčkou, vzpomínka na dětství :-)
ledvina
Miluju
smažený hermelín s brambory a špenátem - ta kombinace roztékajícího se sýru a špenátu je dokonalá....
subaudition
Re: Miluju
brrr, tak to já roztékající sejra nevyhledávám, ani smažák, ani na rizotu, trochu mě to znervózňuje, že má žvejkačkovou konzistenci a táhne se a táááhle jak tejden do vejplaty
India
Mňamka...
Celerová mléčná hustá polévka s vejcem, domácí šunkofleky a okurka.
Zůstaň nad věcí, baby
a je tam něco dál
a nebo je to fakt jenom o tom, co ráda kde jíš? jseš troch zklamaný, jenom kafrání o jídle mě nebaví
subaudition
Re: a je tam něco dál
mě krafání o jídle baví. krafání o počasí, krafání o vysněný dovolený, krafání o nížkách, krafání na všechny způsoby.
- Počet článků 86
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 10069x
Seznam rubrik
- Aktuální dění
- Art
- Fejetony
- Divadlo
- Filmy
- Fotoblogy
- Hudba
- Humr
- Jak...
- Knihy
- Osobní
- Příběhy
- Rozhovory
- Životní styl
Oblíbené blogy
- Optimistický blog Kláry Mandausové
- Zápisky Terezy Boehmové
- Skvělý Stanislav Wiener
- Klára Hüttlová tak trochu z červené knihovny
- Cestovatel Rudolf Havlík