Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pevné ženské tělo, tj. přirozený podíl tuku, tam kde má být a svalová hmota v přiměřené míře, která křivkám dodává půvab, pevnost dělá z ženy dokonalou bytost. Náhrada rovnováhy vychrtlostí či asexuální svalovkyní jsou jen dvě různé formy excesu a nepochopení žoho, co krása znamená. Krása je přirozenost. Krásná je přirozeně štíhlá dívka, ale i "krev a mlíko", má-li cvičením zpevněné ty kilička, co tak rádi otlapkáváme.;-)

1 0
možnosti
LC

1. 5+1 není teda moc obvyklý způsob tréningu ani u vrcholových kulturistů, absolutně mizivý prostor pro nutnou regeneraci

2. Proč jsou u mužů tak špatně uchopitelné Poruchy příjmu potravy? Protože kdo s tím má problém, lehce to zakryje posilovnou.

3. Jakákoliv závislost "vyměněná" za extrémní kulturistiku nabízí především vysoké riziko recidivy. Ať už preparáty, nebo extrémním cvičením. A pokud si někdo umí sám sobě lhát, jaká je skutečnost, tak určitě anorektičky.

4. Předsoutěžní období je absolutně totální zátěž i pro dospělé muže, dostává zabrat celý organismus, časté jsou i křeče, nechutenství, agrese apod. Takže ideální prostor pro zdravý vývoj 17 leté dívky

Z mého pohledu nebudu daleko od pravdy, že pouze vyměnila styl závislosti, který uklidnil hlavně okolí.

5. Krásná síla je na prd, když je člověk ve 30 letech zdevastovaný a ocení to opravdu jen mizivé procento lidí, většinou s podobným problémem.

0 0
možnosti
Foto

tole pro mě rozhodně neni ideál ženské krásy.

1 0
možnosti
Foto

Já nevím, jestli je tohle zdravý. A hezký to není vůbec. Někam se ztratila ženskost, a to je u takového kuřátka na pováženou.

2 0
možnosti
Foto

nechci vidět, jak bude vypadat v třiceti

1 0
možnosti
AK

Nemusím jenom hovězí, chutná mi i drůbež. 

 :-)

0 0
možnosti
RP

"Kde se v téhle náctileté holce bere tolik odhodlání a snahy stále na sobě pracovat?"

Já bych spíš raději kladl otázku "Co to ty holky proboha pořád řešej?" ;-D

3 0
možnosti

9. 12. 2013 13:18

Chudak holka.

3 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10069x
Impulzivní, nestálá a věčně nerozhodná. Má ráda kvalitní humor, kvalitní literaturu, kvalitní víno a svůj blog plný kvalitní nudy