Diskuse

Máte tu volno?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych se ani nezeptal a sednul bych si :)

0 0
možnosti

No jo, to je těžké. To prostě nemohlo jinak dopadnout, když byste chtěla v hospodě zasednout sama stůl pro šest. Jakkoliv chápu, že by vám ta rodinka byla nepříjemná a dovedu ocenit vaši upřímnost - tak zase na druhou stranu upřímně - co jste řekla, nebyla žádná asertivita, ale nejapnost. To, že rodinku vedl ještě větší buran, to už je druhá věc.

Zkrátka - zasednout stolek pro dva v kavárně a nikoho tam nepustit je ok, zasednout v plné hospodě stůl pro šest a nechtít tam nikoho pustit ještě s neomaleným zdůvodněním je pěkná oráchlost a nevychovanost. Choďte do kaváren s malejma stolkama, do prázdných hospod nebo zůstaňte doma. Nemůžete mít všechno.:-)

2 2
možnosti

Moc pěkné. R^

Ale ta diskuse. Znáte koblihovou teorii Dr.Vlacha?

Stručně. Lidé v kavárně se dělí na dvě skupiny: 1. si při pohledu na mísu koblih před sebou představí jak koblihy létají vzduchem a trefují ostatní hosty, 2. tupě a bezmyšlenkovitě hledí na mísu.

Já bych k nim přidal třetí skupinu skupinu hlupáků kteří budou řešit jestli je správné si sednout ke stolu pro 6 a příchozímu říct to co jste mu řekla vy, nebo jestli je lepší si sednout ke stolu pro dva, nebo jestli je lepší sedět doma, nebo jestli .....:-/

0 0
možnosti

L70i29b69o91r 42H29o97s81a82k

25. 11. 2013 0:26

Hlavne to foto se povedlo :-)

2 0
možnosti
Foto

Když tak čtu reakce napadá mne že asi nastává doba kdy budeme mít společné stoly v kavárnách a restauracích, sedadla v taxi... Do aut k nám budou přisedat cizí lidé a bude je k tomu opravňovat jediné - to že budu sedět ve voze sám.

1 1
možnosti
Foto

blábol. V taxi platíte za celý vůz. Host málokdy utratí jak za celý stůl.

3 0
možnosti
Foto

J14a11n 89V17l20a95d83y82k26a

23. 11. 2013 22:12

nejste vy spíš Hipster?

1 0
možnosti
Foto

Pokud jsem sama,vybírám si stolek pro dva- ještě se nestalo, že by si chtěl někdo přisednout;-). Ale na druhou stranu, když CHCI být sama, nelezu do kavárny:-)

Jenže já málokdy toužím po úplné samotě, většinou nevydržím déle, než pár hodin. Sama se sebou si moc nepokecám:-)

7 0
možnosti

:-);-D:-)Pište, choďte, čekejte, hledejte - vše přijde!

0 0
možnosti
Foto

lidsky rozumím...ale asi by ve mě vyhrály ohledy. Ono to razantní odmítnutí ukončí pohodu stejně oběma seduchtivým stranám. Ale to asi patří k věku...4x;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10069x
Impulzivní, nestálá a věčně nerozhodná. Má ráda kvalitní humor, kvalitní literaturu, kvalitní víno a svůj blog plný kvalitní nudy