Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TV

Witty1

9. 3. 2009 20:58
Velmi znama situace

specielne ten vytah...jak kazdy ocima tlaci to cisilko aby uz bylo jeho patro a mohl rict to kyzene "Nasle"...

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

9. 3. 2009 9:55
Plky

Jo, jo, to znám. Výtah je obvzláště nepříjemný, protože další osoba chtě nechtě porušuje vaši osobní zónu (a naopak). Už to je mnohdy samo o sobě stresující, jelikož ten člověk se vás skoro dotýká a vám to není příjemné. A ještě se u toho bavit?

Kromě toho nesnáším konec roku, kdy zničehonic obživnou ti zombíci, kteří vás celý rok míjejí bez pozdravu a bez náznaku jakékoliv grimasy, kterou by dali najevo, že vás vůbec vnímají. Ke konci roku tito zombíci procitnou a mají bůhvíproč snahu vám "srdečně" přát hezké vánoční svátky, mnoho zdraví, hezký nový rok a já nevím co ještě.

Ženy jistě ocení, pokud oslavují Silvestra někde ve větší společnosti (třeba hospoda), že zombíci mužského pohlaví, mnohdy v hodně podroušeném stavu chtějí své přání zpečetit uslintaným polibkem. :-)

Není nad to, když se mají lidé rádi!

0 0
možnosti
M

motylek_02

8. 3. 2009 22:45
small talk

ziju a pracuju v mensim meste v usa a small talk je tu bezny/.. rano se me nadsene nekdo pta ve vytahu na neco a odpoledne me nepozna... je to soucast kultury, zvanit zvanit zvanit. ja si povidam rada, kdyz me to obohati... ale kdyz jsou to ty prazdne kecy, tak po 5min nezvladam. posledne diskutovali mi kolegove o praci a urovni bydleni... place XY is upclass... yeeeeeeees................ but YZ where I live is OK.... you do not know whats going on in Z which is close ...... where you got your job? NJ ... great great..... a nasledovala diskuze v podobnem duchu jestli je to dobre misto nebo ne,,,,  ;-( Aspon ze blogger Brlik popsal anglicky small talk s humorem a nadhledem.... zdejsi dotaz je are you all right? Ja bych tuhle otazku potrebovala po kazdem takovem vyzivnem small talku, protoze rozhodne all right nejsem.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

8. 3. 2009 21:32
Holka nešťastná, to chceš dělat novinářku?

Takhle hloupě se ptát. Co takhle raději se ho ptát na školu, na práci a pod. Otázka "jak se máš" patří k pozdravu a špatně se od ní odpichuje. Stejně tak jako ptát se na lidi, o kterých nevíš nejen jaký mají s dotyčným v současné době vztah, ale zároveň jestli vůbec žijou. Škoda že seš holka. Jinak bych ti doporučil stopovat. Za těch 15 let co tímto způsobem cestuju jsem totiž zjistil, že člověka může něčím novým obohatit i úplně neznámý čověk.:-)

0 0
možnosti
LV

subaudition

8. 3. 2009 21:43
Ach, já nešťastná! A chci!

a jak vy vůbec víte na co se já ptám? Vždyť topřece nemusí bejt vůbec o mně... ale no tak...

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10069x
Impulzivní, nestálá a věčně nerozhodná. Má ráda kvalitní humor, kvalitní literaturu, kvalitní víno a svůj blog plný kvalitní nudy