Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

natelius

10. 3. 2008 22:59
Diaper pants etc.

Pokud se bílý teenager obléká jako černý kriminálník, pravděpodobně má rád teplo. ;-)

0 0
možnosti

Sonya

9. 3. 2008 19:52
Tak nějak se mi zdá,

že tak trochu pletete dohromady vkus, styl a modu. Člověk, který má styl, se dokáže v tomto stylu obléknout jak na sraz rybářů, tak do práce, tak třeba na trek nebo do ftika. A vůbec to neznamená, že se svým stylem do dané společnosti nezapadne. Člověk, který má vkus, nepříjde v umlousané mikině na ples. Vzpomínané rozšíření pruhovaných podkolenek a jiných atributů oblečení, převzatých z emo, je záležitost módy. A jen tak mimochodem, tahle móda už skomírá, nosí ji tak max teenageři a navíc jim většinou chybí vkus. Což je v -nácti věku odpustitelné. Styl není o tom, co má člověk ve chvíli, kdy ho vidíte na ulici, na sobě. Oblečnení může být stylové, ale to ještě neznamená, že člověk má svůj styl. A někdo, kdo nocí všude tepláky, taky nemá svůj styl. Právě naopak - takový člověk styl nemá. Bohužel ani vkus. O citu pro módu nemluvě.

0 0
možnosti

Sonya

9. 3. 2008 19:54
Re: Tak nějak se mi zdá,

omlouvám se za překlepy

0 0
možnosti

dj giovanni

9. 3. 2008 12:30
Vy jste tomu zase dal...

"Společnost často odsuzuje lidi, kteří se oblékají extravagantně ..." když tak příště raději napište "část společnosti" a negeneralizujte. Osobně lidi vůbec nehodnotím neb si myslím, že na to nemám žádný právo a podle šatů už vůbec ne. Případně se ovšem vyjádřím k jejich chování či způsobu práce pokud se to mě nebo dalších nějak dotýká.

0 0
možnosti

Standa

9. 3. 2008 9:07
Metalisti do bank!

Ach, jak by bylo na světě krásně, kdyby v bance seděl metalista, pěkně ocvočkovanej.

0 0
možnosti

das

9. 3. 2008 0:12
rovne ksilty

Posloucháte hip-hop a nosíte jen volné kalhoty a rovné kšilty. tak to me rozesmalo ;-D

0 0
možnosti

Pliwatko

8. 3. 2008 21:55
Nikaragua?

lidi maj často negativní smýšlení o lidech kteří mají oblečení s citronkama....LOL

0 0
možnosti

Veverková Lenka

8. 3. 2008 22:14
Re: Nikaragua?

to jsou jen závistiví lidé, kteří jsou často kyselí. Každej nemůže chodit v černym se slunečníma brejlema i v zimě.

ROFL BTW MTMR ILYSM;-D

0 0
možnosti

Corrado Cattani

8. 3. 2008 20:20
Tak

já si jako myslím, že člověk by se měl oblékat hlavně pohodlně, a důležitá je rozhodně osobnost, i když jsem časem pochopil, že prakticky všechny holky letí právě na ty hadry (protože ten, co se k něčemu oblečením hlásí, je podle nich osobnost automaticky). A on je to přitom většinou normální trouba, který pochopil to, co já, ale byl ochotný snést tu trochu nepohodlí pro vytoužený cíl.

Podle mě je to ale stejně takové povrchní. Lidi se dají přeci psychologicky odhadnout podle daleko jemnějších věcí. Například člověk, který má přezdívku apokalypsa a nadpis příspěvku Jezisikriste! bude patrně náboženský fanatik.   

0 0
možnosti

Veverková Lenka

8. 3. 2008 20:27
Re: Tak

Já si myslím, že holky nejsou takový, že by letěly po značkách nebo po klucích, co se oblíkaj nějak "líp" - draze, moderně..

Já osobně nemám ráda ty dnešní metrosexuály, bílý tílka, růžový košile, spousta potisků, značek a já nevim čeho, ale líbí se mi když má kluk svůj styl, at už je to jakýkoli. Líbí se mi když není takový jako ostatní. Jako ostatní troubové. A vy přece taky nekoukáte u holek na značku oblečení ne?

;-)

0 0
možnosti

apokalypsa

8. 3. 2008 20:01
Jezisikriste!

Tak tenhle clanek jsem vubec nepochopil. Myslim, ze si v nem autorka dokonce protireci: ano, budte svoji, ale zase ne moc. Budte svoji, ale ne v praci. Budte svoji, ale berte ohled na misto kde jste. Budte svoji, ale pozor abyste nevypadal jako pozer. hahahaRv

0 0
možnosti

Veverková Lenka

8. 3. 2008 20:08
Re: Jezisikriste!

Autorka má velice vyhraněný vkus. Buďte svůj. Hezký den.:-)

0 0
možnosti

Miloslav Šimek

8. 3. 2008 19:32
Osobně si myslím ...

že od jisté hranice je styl spíše záležitostí pro psychologa, aneb stylem se snažím zaujmou, když to jinak nejde ... Můžete tomu říkat styl, už název napovídá že se jedná o jakousi stylizaci, tedy o snažení napodobit něco co nejsem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10069x
Impulzivní, nestálá a věčně nerozhodná. Má ráda kvalitní humor, kvalitní literaturu, kvalitní víno a svůj blog plný kvalitní nudy