Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak sbalit sexy roštěnku

Určitě již dlouho přemýšlíte, proč právě VY nechodíte po městě s tou žhavou blondýnkou z vedlejší ulice. Proč se drží za ruku s tím nagelovaným tupcem?! Speciálně pro Vás jsou tu rady, jak si obtočit všechny cool holky kolem prstu!

Svoje fellaz je dobré mít vždy po ruce.-mr.hilton- Zkusili jste již pozvání do kavárny, chodili jste kolem jejího bytu a vykřikovali její jméno, prozváněli jste jí, psali zamilované dopisy...? A pořád nic? Odhoďte konečně vaše neznačkové džíny, nasaďte sluneční brýle a olízněte si rty. Za pár dní bude trofej vaše! . KROK Č. 1 - VSAĎTE NA IMAGE! Ano, vzhled je důležitý. Pokud chcete uspět v boji s ostatními lvy salónů musíte se co činit. A nebude to tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Vaše proměna musí být od hlavy až k patě náramně stylová. Vlasy si nechte u svého homosexuálního kamaráda sestřihnout do moderního účesu a poručte si "extra melírek navíc". Při úpravě poté použijte tužidlo, vosk a lak (v tomto pořadí!), dejte si záležet, aby vlasy byly na dotek neslepené a tvarem připomínaly dikobraza. Nyní se zaměříme na obličej: Nechte si u vaší kosmetičky vytrhat obočí do tenkého proužku a pleť zbavte všech pupínků. Pokud vám na čele přeci jenom raší jeden červený hnisající bolák, vezměte si na pomoc korektor a make-up v barvě vaší pleti. Pak už jen trochu přepudrovat a dalo by se říct, že konečně vypadáte jako člověk. Ale oblečení musíte také vyměnit!

Vyndejte z prasátka (zajděte do banky, poproste rodiče) částku 20 000,- a jděte do nejblizšího nákupního centra si trochu zašopovat (=na nákup). Tričko vybírejte podle následujících rad: o číslo menší než obvykle nosíte; barvy: bílá, růžová, lila, meruňková, pomerančová, světle zelenkavá - vybírejte podle toho, co vám ladí k pleti; potisk: nosí se přeplácané motivy, barevné nápisy, nášivky a spousta flitrů (neplést s flirtem a filtrem, flitr je umělohmotná cetka, co se třpytí na sluníčku). Vybírejte podle vlastního vkusu, nabídek je spousta, co vás praští do očí to kupte. Pokud máte vysportovanou (=vyposilovanou) postavu, zvolte bílý nátělník (čím průhlenější, tím víc sexy). Tričko můžete koupit za celkem malý obnos v letních slevách, koukněte do obchodů New Yorker nebo Kenvelo, tam nakupuje spousta mladých borců, jako jsi teď Ty! Džíny však kupujte zásadně značkové, zajděte do obchodu Replay a poručte si nějaký moderní gaťata. Co na tom, že budou vypadat jako by je před vámi už někdo pět let nosil? Díry a rádoby ušpinění je teď IN! Nejlepší bude, když vám budou kalhoty v pase trochu volnější (vykukující boxerky nažhaví každou kočku) a na bocích vám je bude přidržovat značkový pásek s vtipným motivem králíčka Playboye. Boty kupte pohodlné (ne však skejtové), značkové, čisté a lehce elegantní. Pokud by vám byla zima, oblékněte si bílé sáčko nebo mikinu s potiskem. Jestliže volíte kapucu - musí mít uvnitř umělý kožíšek. Skvělými doplňky pro váš úžasný vzhled jsou: diamantová (stačí cokoli blyštivého) náušnička v uchu, sluneční brýle, taška přes rameno a sluchátka v uších. Správně vypadající frajer vypadá jako chlapec na obrázku nahoře. . KROK Č. 2 - ZMĚŃTE ŽIVOTNÍ STYL Odteď žádné povalování v levných putykách s kamarády až do rána - měli byste kruhy pod očima. Vstávat budete brzy, potřebujete svojí hodinku před zrcadlem. Pak vás čeká posilovna, solárium, kadeřník, manikérka, masáž, peeling, depilace a epilace. Udělejte si čas na svoje kamarádky, zajděte občas do obchodů, buďte hodně na internetu, založte si profil na Líbímseti.cz (extra důležité) a taky občas vyražte na nějakou diskotéku nebo párty. Jenom tam totiž poznáte dívku svých snů. . KROK Č. 3 - ZÍSKEJTE JÍ!

Je to snadné. Vezměte si na sebe své nové oblečení a do ruky uchopte jeden z barevných koktejlů, které vám nabídnou na párty. Pak napočítejte do desíti a navažte oční kontakt s jednou z vašich fanynek. Bude mít nas sobě krátkou minisukni, boty na vysokém podpatku a tričko pošité flitry (už víte, co to je, ne?). Mrkněte levým okem a ladným gestem jí naznačte, aby k vám přicupitala. Pak jí zakřičte do ucha: "Dáme Sex On d Bíč?" svou nabídku opakujte tak dlouho, než jí zcela pochopí. Konverzační témata, která můžete využít při posezení u baru: oblečení, kosmetika, Paris Hilton, parfémy, bulvární informace, zážitky z pařbiček... Určitě si padnete do noty. . Pak už se jenom projít po městě s dívkou snů, nechat se vyfotit a hodit si to na líbko. více tipů na líbímseti Mr. Hiltona.

Autor: Lenka Veverková | úterý 12.8.2008 10:13 | karma článku: 45,39 | přečteno: 36336x
  • Další články autora

Lenka Veverková

Co je pravda, a co ne? (Mlčení bobříků, Přísně tajné: Hrubá nemravnost)

... přemýšlím u inscenací Mlčení bobříků a Přísně tajné: Hrubá nemravnost. Autorem obou divadelních her je Tomáš Dianiška, který se při psaní nechal „inspirovat“ skutečnými osobnostmi, událostmi a celkovou atmosférou dané doby.

27.2.2017 v 17:47 | Karma: 12,83 | Přečteno: 757x | Diskuse| Kultura

Lenka Veverková

Taková ta dobře udělaná činohra

Ona ho miluje hluboce, on ji rozumně. Ona žárlí na ni a zlobí se na něho, on vyžírá ji a ona chce zpět své peníze. A on podřezává svině. Zní to jako spletitá hra osudu nebo jako námět mexické telenovely?

27.4.2016 v 9:10 | Karma: 11,59 | Přečteno: 531x | Diskuse| Kultura

Lenka Veverková

Takže vy budete kritička!

"A co vy studujete?" zeptal se mě se zájmem komisař, když jsem znovu neudělala zkoušku z autoškoly. "DAMU," přiznala jsem a hlas se mi klepal. "Tak to byste neměla bejt nervózní, ne?

26.4.2016 v 9:30 | Karma: 16,66 | Přečteno: 1028x | Diskuse| Osobní

Lenka Veverková

A žili šťastně až do smrti...

... říká se na konci skoro každé pohádky, aby byl happy end ještě umocněn a malé děti získaly pocit, že zlo zůstalo navždy poraženo a pravda a láska zvítězily nad lží a nenávistí. Ale bylo to tak doopravdy?

16.3.2016 v 18:28 | Karma: 10,80 | Přečteno: 577x | Diskuse| Kultura

Lenka Veverková

Jak jsem si vysnila terasu

Vyrostla jsem na vesnici. Obklopená přírodou jsem tudíž byla dennodenně. Každé ráno mě budilo kohoutí kokrhání a slunce, jež mohutně pražilo do mých oken situovaných na východ. Snídala jsem na zahradě, chodila jsem bosky

21.7.2015 v 14:45 | Karma: 25,54 | Přečteno: 3687x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  16:50

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Pomstím Palestinu, psal ve Francii podezřelý z únosu a znásilnění Židovky

25. dubna 2024  16:18

Policie ve Francii zadržela dvaatřicetiletého muže z pařížského předměstí Gennevilliers, který čelí...

Svědci mluvili až příliš, soud s Weinsteinem se zopakuje. Z vězení však nevyjde

25. dubna 2024  15:46,  aktualizováno  16:15

Newyorský odvolací soud ve čtvrtek zrušil odsouzení někdejšího hollywoodského producenta Harveyho...

  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 10069x
Impulzivní, nestálá a věčně nerozhodná. Má ráda kvalitní humor, kvalitní literaturu, kvalitní víno a svůj blog plný kvalitní nudy